2011-12-04 07:28:00• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Skorpió - Ez jó nap egy kis sportra!

Napi horoszkóp december 4.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert s ehhez inspiráló hatásokat küldenek önnek az égiek. Szerelmi életén is hamarosan változtathat, ha ön is úgy akarja. Ha magányos, ma vegye nyakába a világot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok Bika szülött érezheti ma úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbája meg is őrizni ezt a nyugalmat, még akkor is, ha a későbbiekben a körülmények kedvezőtlenebbekké válnának. A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy puha fotelben olvasgatott jó regénynél semmi nem lehet jobb.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érezheti, kicsit háttérbe szorult az életében a szerelem. Ne ijedjen meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más válik fontosabbá az életében, amit eddig mellőzött. Néha a kötelességek is örömforrássá válhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha az utóbbi napokban anyagi sikereket is tudhatott a magáénak, ma ez a terület háttérbe kerülhet. Nem most fog meggazdagodni. Más tekintetben viszont annál örömtelibb események várják. A kesergéssel ne fossza meg magát az örömtől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma jött el az ideje, hogy némi harmóniát teremtsen az álmok és a valóság, az illúziók és a reális tervek között. Ha ez nem sikerülhet, akkor az nagyon frusztráló lehet az ön számára, és tele lehet feszültséggel. Kérjen segítséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Háttérbe szorulhat ma a szerelem, ami pedig elég nagy szó önnél, és helyette valamilyen munkálkodás veszi át a fő szerepet. Pedig a hétvége pihenésre, és a kapcsolatok ápolására szolgál. A munka megvárja holnap is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán ma kicsit többet kell küzdenie az otthonért, avagy a megélhetésért, de szerencsére elegendő belső agilitással rendelkezik, sőt a szokottnál is energikusabbnak érezheti magát. Ebbe a napba akár még egy kis sportolás is belefér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap már sokkal kedvezőbb önnek, mint az eddigiek voltak a héten. A bolygók pozitív sugárzást küldenek a Nyilasok felé, ami nyugalmat, harmóniát biztosít. Talán még soha nem érezte magát olyan jól az otthonában, mint most.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

E napon egy régebbi gond újra felemerülhet az életében, ami roppantul bosszantja. Ha így lenne, semmiképp se söpörje a szőnyeg alá, nézzen vele szembe, mert később újra előjöhet. És lehet, hogy addigra a megoldás is elszelel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ideje és pénztárcája engedi, ne halogassa tovább az utazást. Ráfér önre egy kis kikapcsolódás, lazítás. De feltétlenül vigye magával a családját is, ha szeretné, hogy rendeződjenek végre a belviszályok, megnyugodnak a kedélyek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy rendkívül érdekes és szokatlan feladat minden erejét aktivizálja ezen a napon. Ha sikerrel oldja meg, az nagyban növelheti önbizalmát. Végre elégedett lehet az eredményeivel. Azért, vegye észre azt is, aki szereti önt.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: